Forum samsung-mobile.com.pl - najnowsze firmware, profesjonalna pomoc, support.

Pełna wersja: [s8000] jak wgrać gry
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
jak wgrać gry na mój teflon, żeby go nie zepsuć albo żeby gwarancji nie stracić czy coś Huh
Kopiujesz do telefonu pliki *jar i *jad, a następnie uruchamiasz jeden z nich.
tyle że mi pisze że nie obsługiwalny czy jakoś tak i nie da się zainstalować Undecided
a wrzuciłeś te pliki do pamięci telefonu? Nie obsługiwalny który? jad czy jar próbowałeś obydwa?
.jar nie działa jad nie znalazłem

ale jak wchodzę przez telefon na mobile9.com i chce pobrać to pobiera i instaluje sam i działa a jak ściągnę ten sam plik na komputer i potem przez USB wrzucam na pamięć telefonu to już nie chce zainstalować... (a na tej stronie nie ma zbyt fajnych gier i nie wszystkie działają)
plik jad można zrobić za pomocą programu JadMaker, po odpaleniu programu masz małe okienko w które "wrzucasz" plik .jar i automatycznie tworzy się jad w tym samym folderze z jakiego wziąłeś .jar
Najlepiej jest zmienić również nazwę pliku z grą na taką w której nie ma ogonków i spacji.
jad też nie chodzi... ja już nie wiem w nazwie nie ma nic porucz liter i... nieobsługiwany typ pliku...

Może do złego folderu wrzucam.. to ma znaczenie??

próbowałem tak jak ten gościu i nic a u niego .jar działa... :
Kod:
Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć treść! Log in or register to see the content!
problemem może być soft, widać nie w każdej wersji jest taka możliwość, a Ty jaką masz wersję? najlepiej sprawdź firmware *#1234# i uzupełnij swój profil
S8000XXIG3 o to chodzi??
myślę że warto byłoby wypróbować inne fw w dziale QUALCOMM / BROADCOMM > FLASHOWANIE & INSTRUKCJE > FIRMWARE > ORYGINALNE znajdziesz nowsze takie jak np. S8000XEII2 lub S8000XPIJ7
Oczywiście nie namawiam, bo nie każdy podejmuje się flashowania.
Stron: 1 2
Przekierowanie